PODSTAWY TECHNIKI W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM - aleksander dąbrowski.pdf
(
18120 KB
)
Pobierz
Plik z chomika:
BookScanKrK
Inne pliki z tego folderu:
OBSŁUGA GOŚCI - KONSUMENTÓW - PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAWODU KELNER ORAZ TECHNIK ORGANIZACJI USŁUG GASTRONOMICZNYCH - REA - r. szajna, d. trawniczak, a. ziaja.pdf.pdf
(26495 KB)
ABC - TEST GAROTA - do sprawdzania i oceny wiedzy żywnościowej - Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Małgorzata Kulczak.pdf
(17719 KB)
WYPOSAŻENIE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH - GOSPODARSTW DOMOWYCH - rea - kasperek, kondratowicz.pdf
(37242 KB)
PODSTAWY TECHNIKI W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM - aleksander dąbrowski.pdf
(18120 KB)
TOWAROZNAWSTWO SPOŻYWCZE - 2010 - ewa czarniecka-skubina.pdf
(21648 KB)
Inne foldery tego chomika:
A JĘZYKI
aaa nieposegregowane
ARCHITEKTURA & KONSERWACJA ZABYTKÓW
BHP
BIOLOGIA & CHEMIA & BIOCHEMIA
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin