E-book Sergiusz Karpov - Zdrowe odżywianie i jego sekrety -.pdf

(2568 KB) Pobierz
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
842365482.050.png
Niniejszy ebook jest własnością prywatną .
Niniejsza publikacja, ani żadna jej część, nie może być kopiowana,
ani w jakikolwiek inny sposób reprodukowana, powielana, ani
odczytywana w środkach publicznego przekazu bez pisemnej zgody
wydawcy. Zabrania się jej publicznego udostępniania w Internecie,
oraz odsprzedaży zgodnie z regulaminem Wydawnictwa Złote Myśli .
© Copyright for Polish edition by ZloteMysli.pl
Data: 09.09.2007
Tytuł: Zdrowe odżywianie i jego sekrety
Autor: Sergey Karpov i Wiera Chmielewska
Wydanie II
ISBN: 978-83-7521-475-8
Projekt okładki: Marzena Osuchowicz
Skład: Anna Grabka
Internetowe Wydawnictwo Złote Myśli
Netina Sp. z o.o.
ul. Daszyńskiego 5
44-100 Gliwice
EMAIL: kontakt@zlotemysli.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
All rights reserved.
842365482.060.png 842365482.061.png
 
Niniejsza darmowa publikacja zawiera jedynie fragment
pełnej wersji całej publikacji.
Aby przeczytać ten tytuł w pełnej wersji kliknij tutaj .
Niniejsza publikacja może być kopiowana, oraz dowolnie
rozprowadzana tylko i wyłącznie w formie dostarczonej przez
NetPress Digital Sp. z o.o., operatora sklepu na którym można
jakiekolwiek zmiany w zawartości publikacji bez pisemnej
zgody
NetPress oraz wydawcy niniejszej publikacji. Zabrania się jej
od-sprzedaży, zgodnie z regulaminem serwisu .
Pełna wersja niniejszej publikacji jest do nabycia w sklepie
internetowym Nexto.pl .
SPIS TREŚCI
OD AUTORA . .....................................................................................6
WSTĘP
. .............................................................................................8
OGÓLNE ZASADY DIAGNOSTYKI I LECZENIA ................................11
MY CHCEMY ŻYĆ .............................................................................14
JEDZENIE JEST NAŁOGIEM ...........................................................16
GŁODÓWKA ZDROWOTNA .............................................................19
DLACZEGO NALEŻY PIĆ WODĘ DESTYLOWANĄ ..........................22
lub z filtra z odwróconej osmozy? .....................................................................22
PRODUKTY SUROWE I GOTOWANE ..............................................25
Enzymy ...............................................................................................................25
Czy możemy spożywać tylko surowe warzywa? ...............................................28
Jedzenie gotowane ............................................................................................28
Soki nie są skoncentrowanym jedzeniem .........................................................30
Mleko ..................................................................................................................31
PODSTAWY PRAWIDŁOWEGO ŻYWIENIA ....................................32
Jak prawidłowo się odżywiać? ..........................................................................32
Jedz tylko wtedy, gdy odczuwasz głód ..............................................................32
Nie wolno jeść, gdy odczuwamy ból, niepokój .................................................36
Lepiej nie jeść w czasie, przed i po poważnej pracy fizycznej lub umysłowej .38
Kiedy jemy – nie pijemy ....................................................................................39
Należy dokładnie przeżuć i zmieszać pokarm ze
.....................................41
Kiedy jeść? ..........................................................................................................41
Obżarstwo ..........................................................................................................42
PRAWIDŁOWE ŁĄCZENIE POKARMÓW ........................................44
Łączenie skrobi z kwasem .................................................................................45
Spożycie białka z węglowodanami ....................................................................46
Spożycie dwóch rodzajów białka
podczas jednego posiłku ....................................................................................47
Spożycie białka z tłuszczem ...............................................................................47
Spożycie białka z kwasem .................................................................................48
Spożycie cukru ze skrobią .................................................................................49
Nie jedz jednocześnie melona i arbuza .............................................................49
Mleko to oddzielny posiłek ...............................................................................50
Właściwe łączenie pokarmów ...........................................................................50
SKUTKI NIEPRAWIDŁOWEGO ŁĄCZENIA POKARMÓW ...............54
UNIKAJCIE SOLI .............................................................................57
OCZYSZCZANIE ORGANIZMU ........................................................59
Oczyszczanie jelita grubego ...............................................................................59
Oczyszczanie nerek ............................................................................................64
Oczyszczanie wątroby ........................................................................................68
Oczyszczanie układu limfatycznego ..................................................................73
Oczyszczanie stawów .........................................................................................74
PASOŻYTY I POLUTANY ..................................................................76
Pasożyty .............................................................................................................76
Polutany .............................................................................................................81
Co należy zrobić? ...............................................................................................85
Kosmetyki ..........................................................................................................86
śliną
842365482.001.png 842365482.002.png 842365482.003.png 842365482.004.png 842365482.005.png 842365482.006.png 842365482.007.png 842365482.008.png 842365482.009.png 842365482.010.png 842365482.011.png 842365482.012.png 842365482.013.png 842365482.014.png 842365482.015.png 842365482.016.png 842365482.017.png 842365482.018.png 842365482.019.png 842365482.020.png 842365482.021.png 842365482.022.png 842365482.023.png 842365482.024.png 842365482.025.png 842365482.026.png 842365482.027.png 842365482.028.png 842365482.029.png 842365482.030.png 842365482.031.png 842365482.032.png 842365482.033.png 842365482.034.png 842365482.035.png 842365482.036.png 842365482.037.png 842365482.038.png 842365482.039.png 842365482.040.png 842365482.041.png 842365482.042.png 842365482.043.png 842365482.044.png 842365482.045.png 842365482.046.png
 
WYKORZYSTANIE W
ZDROWIA .......................................................................................90
autorstwa dr Huldy R. Clark .............................................................................90
1. Sposób niszczenia pasożytów poprzez „zapping”
ZAPPERZE KARPOVA METODY POPRAWY
.........................................91
2. Przykładowe zagrożenie dla zdrowia wywołane przez przywry
..................93
3. Zappowanie – metoda niszczenia pasożytów w
żywych organizmach.
......99
4. Istota działania zappera Karpova
...............................................................102
5. Parametry zappera Karpova
.......................................................................105
6. Na granicy medycyny konwencjonalnej
....................................................106
......................................................108
ZIOŁOWY PROGRAM LIKWIDACJI PASOŻYTÓW .........................111
POSŁOWIE .....................................................................................114
BIBLIOGRAFIA ...............................................................................115
7. Sposób użytkowania zappera Karpova
842365482.047.png 842365482.048.png 842365482.049.png 842365482.051.png 842365482.052.png 842365482.053.png 842365482.054.png 842365482.055.png 842365482.056.png 842365482.057.png 842365482.058.png 842365482.059.png
 
Zgłoś jeśli naruszono regulamin