E-book Sergiusz Karpov - Zdrowe odżywianie i jego sekrety -.pdf
(
2568 KB
)
Pobierz
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
Niniejszy ebook jest
własnością prywatną
.
Niniejsza publikacja, ani żadna jej część, nie może być kopiowana,
ani w jakikolwiek inny sposób reprodukowana, powielana, ani
odczytywana w środkach publicznego przekazu bez pisemnej zgody
wydawcy. Zabrania się jej publicznego udostępniania w Internecie,
oraz odsprzedaży zgodnie z
regulaminem Wydawnictwa Złote Myśli
.
© Copyright for Polish edition by
ZloteMysli.pl
Data: 09.09.2007
Tytuł: Zdrowe odżywianie i jego sekrety
Autor: Sergey Karpov i Wiera Chmielewska
Wydanie II
ISBN: 978-83-7521-475-8
Projekt okładki: Marzena Osuchowicz
Skład: Anna Grabka
Internetowe Wydawnictwo Złote Myśli
Netina Sp. z o.o.
ul. Daszyńskiego 5
44-100 Gliwice
WWW:
www.ZloteMysli.pl
EMAIL: kontakt@zlotemysli.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone.
All rights reserved.
Niniejsza darmowa publikacja zawiera jedynie fragment
pełnej wersji całej publikacji.
Aby przeczytać ten tytuł w pełnej wersji
kliknij tutaj
.
Niniejsza publikacja może być kopiowana, oraz dowolnie
rozprowadzana tylko i wyłącznie w formie dostarczonej przez
NetPress Digital Sp. z o.o., operatora
sklepu na którym można
nabyć niniejszy tytuł w pełnej wersji
. Zabronione są
jakiekolwiek zmiany w zawartości publikacji bez pisemnej
zgody
NetPress oraz wydawcy niniejszej publikacji. Zabrania się jej
od-sprzedaży, zgodnie z
regulaminem serwisu
.
Pełna wersja niniejszej publikacji jest do nabycia w sklepie
internetowym
Nexto.pl
.
SPIS TREŚCI
OD AUTORA
.
.....................................................................................6
WSTĘP
.
.............................................................................................8
OGÓLNE ZASADY DIAGNOSTYKI I LECZENIA
................................11
MY CHCEMY ŻYĆ
.............................................................................14
JEDZENIE JEST NAŁOGIEM
...........................................................16
GŁODÓWKA ZDROWOTNA
.............................................................19
DLACZEGO NALEŻY PIĆ WODĘ DESTYLOWANĄ
..........................22
lub z filtra z odwróconej osmozy?
.....................................................................22
PRODUKTY SUROWE I GOTOWANE
..............................................25
Enzymy
...............................................................................................................25
Czy możemy spożywać tylko surowe warzywa?
...............................................28
Jedzenie gotowane
............................................................................................28
Soki nie są skoncentrowanym jedzeniem
.........................................................30
Mleko
..................................................................................................................31
PODSTAWY PRAWIDŁOWEGO ŻYWIENIA
....................................32
Jak prawidłowo się odżywiać?
..........................................................................32
Jedz tylko wtedy, gdy odczuwasz głód
..............................................................32
Nie wolno jeść, gdy odczuwamy ból, niepokój
.................................................36
Lepiej nie jeść w czasie, przed i po poważnej pracy fizycznej lub umysłowej
.38
Kiedy jemy – nie pijemy
....................................................................................39
Należy dokładnie przeżuć i zmieszać pokarm ze
.....................................41
Kiedy jeść?
..........................................................................................................41
Obżarstwo
..........................................................................................................42
PRAWIDŁOWE ŁĄCZENIE POKARMÓW
........................................44
Łączenie skrobi z kwasem
.................................................................................45
Spożycie białka z węglowodanami
....................................................................46
Spożycie dwóch rodzajów białka
podczas jednego posiłku
....................................................................................47
Spożycie białka z tłuszczem
...............................................................................47
Spożycie białka z kwasem
.................................................................................48
Spożycie cukru ze skrobią
.................................................................................49
Nie jedz jednocześnie melona i arbuza
.............................................................49
Mleko to oddzielny posiłek
...............................................................................50
Właściwe łączenie pokarmów
...........................................................................50
SKUTKI NIEPRAWIDŁOWEGO ŁĄCZENIA POKARMÓW
...............54
UNIKAJCIE SOLI
.............................................................................57
OCZYSZCZANIE ORGANIZMU
........................................................59
Oczyszczanie jelita grubego
...............................................................................59
Oczyszczanie nerek
............................................................................................64
Oczyszczanie wątroby
........................................................................................68
Oczyszczanie układu limfatycznego
..................................................................73
Oczyszczanie stawów
.........................................................................................74
PASOŻYTY I POLUTANY
..................................................................76
Pasożyty
.............................................................................................................76
Polutany
.............................................................................................................81
Co należy zrobić?
...............................................................................................85
Kosmetyki
..........................................................................................................86
śliną
WYKORZYSTANIE W
ZDROWIA
.......................................................................................90
autorstwa dr Huldy R. Clark
.............................................................................90
1. Sposób niszczenia pasożytów poprzez „zapping”
ZAPPERZE KARPOVA METODY POPRAWY
.........................................91
2. Przykładowe zagrożenie dla zdrowia wywołane przez przywry
..................93
3. Zappowanie – metoda niszczenia pasożytów w
żywych organizmach.
......99
4. Istota działania zappera Karpova
...............................................................102
5. Parametry zappera Karpova
.......................................................................105
6. Na granicy medycyny konwencjonalnej
....................................................106
......................................................108
ZIOŁOWY PROGRAM LIKWIDACJI PASOŻYTÓW
.........................111
POSŁOWIE
.....................................................................................114
BIBLIOGRAFIA
...............................................................................115
7. Sposób użytkowania zappera Karpova
Plik z chomika:
marzena_kaszowska
Inne pliki z tego folderu:
E-book Sergiusz Karpov - Zdrowe odżywianie i jego sekrety -.pdf
(2568 KB)
Danuta Popowicz - Akupresura w praktyce - E-book.pdf
(3372 KB)
Choroby cywilizacyjne - dr Jacek Roik.pdf
(2029 KB)
Bożena Grochmal-Bach - Cierpienie osób z otępieniem typu Alzheimera - E-book.pdf
(210 KB)
Szczęśliwe macierzyństwo i jego sekrety - Katarzyna Krzan.pdf
(1135 KB)
Inne foldery tego chomika:
AFORYZMY, SENTENCJE, CYTATY
AUDIOBOOKI
CZASOPISMA
E-BOOKI
FILMY
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin