Dla łasuchów Słodkie przysmaki i desery.pdf

(38 KB) Pobierz
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/strict.dtd">
866432232.001.png
 
To od deseru zależy, jakie wrażenie nasz obiad zrobi na gościach. Oto
szybkie, wyśmienite desery na każdą porę roku: pyszne kremy,
rozkosznie słodkie musy, kruche ciasteczka z owocami i niskokaloryczne
sorbety, a także domowe czekoladki i pralinki, wbrew pozorom nie tak
trudne do zrobienia. Książeczka przedstawia desery klasyczne, takie jak
torcik kawowy, tiramisu, pudding czy knedle, a także apetyczne nowości:
zapiekankę z... pomarańczami, mrożony karmel czy lekki suflet
cytrynowy. Je się oczami, dlatego każdemu przepisowi towarzyszy
fantastyczne zdjęcie z propozycją dekoracyjnego podania deseru. A do
tego ? informacje praktyczne: szczegółowe listy składników, czas
przygotowania (15?30 minut), ilość kalorii, zawartość białka, tłuszczy,
węglowodanów w jednej porcji.
Niniejsza publikacja zawiera jedynie fragment pełnej wersji książki.
NIE BĄDŹ PIRATEM!
Zdobądź pełną wersję klikając tutaj .
Zgłoś jeśli naruszono regulamin